maandag 3 september 2012

Mijn hulptroepen...


Want zo zie ik ze inmiddels wel een beetje, zijn deze blokjes "The Girls".  7 heb ik er nog aan jullie te laten zien.  Ze zijn nu al met z'n tienen.

Gisteren ben ik begonnen met het maken van de sandwich van The Graceful Garden.  Ik speld nu eerst alles met veiligheidsspelden vanuit het midden en ga dan vanaf 1 kant aan de slag met het tagpistool.  Zo zitten alle tagjes er goed in.


Het quilten van deze quilt is zo bevredigend.  Alles komt zo mooi omhoog en gaat er zo geweldig uit zien, gewoon puur genieten is dat.  2 applicatieblokken zijn nu al weer gequilt.  Misschien dat de meisjes nog even geduld moeten hebben voor er een vriendinnetje bij komt.


Ook heb ik me weer gericht op de Farmer's Wife, alle blokjes hangen op de ontwerpmuur en ik vind het er weer heerlijk uit zien.  Weer even gekeken welke er nog gemaakt moeten worden (vooral blokken met veel kleine driehoekjes) en weer een aantal blokken geknipt.  Ik vind het dan prettig om die stofjes per blok op een vel papier te spelden.  Ik ben meestal met een paar blokken tegelijk bezig en dan werkt dit heel prettig.

Maar er komen ook weer veel verleidingen voorbij.  De Sintsjes van Klaske bijvoorbeeld.  Bij de Camelot heb ik steeds het idee om hem ook nog eens met andere stofjes te maken maar dan zijn die sintsjes natuurlijk leuker.
En Jane probeert me zo ver te krijgen dat ik een keer ga beginnen aan haar quilt.  En bij Barbara Brackman is ook een nieuwe sampler gestart.  Voor die laatste is nu de verleiding het grootst maar voor ik een keuze maak moet het maar wat beter opschieten met de rest!

2 opmerkingen:

  1. Oh jij moet ook 200 jaar oud worden om alles te maken wat je leuk vind.
    Gelukkig ben ik niet de enige ;-))
    Ik vind je Graceful garden prachtig Diana!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie dametjes en de te quilten quilt wordt ook al zo mooi. Leuk dat je verder gaat met de FW ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!