dinsdag 28 augustus 2012

Waarom nou uitgerekend...?


Waarom gaat Max nou uitgerekend steeds in de quiltring liggen?  Snap er zelf niets van maar dat is wel wat er gebeurt.  Nu het wat regenachtig was en het wat verder afkoelt kunnen de eerste steekjes weer gezet worden.  Saaie steekjes hoor, gewoon de banen 'in de geul' quilten en later komen de leukere motiefjes.


Deze quilt is eindelijk als top klaar.  In januari kocht ik al de stof voor de rand al bij Den Haan en Wagemakers. Maar toen werd het dubben of ik voor de rode of de blauwe strook zou kiezen.  Allebei kon...


De volgende keer ziet deze top er niet meer zo maagdelijk uit want ik ga bij deze voor het sandwichen de motieven erop tekenen.  Dat vind ik bij rasteren en minder 'vrije' patronen weer net iets makkelijker.

De meiskes zorgen dat er weer genoeg af komt.  Blok 4 van de Camelot is klaar en..

Blok 11 is dat ook!  (Zelfs met Pippi die er graag een rokje van wilde) Ik ben weer helemaal bij met de BOM en nu zorgen dat dit zo blijft.


De nieuwe 'girls' zien jullie de volgende keer.  Wel nog even een overzichtje van alle Camelot blokken bij elkaar.


5 opmerkingen:

 1. Wat een aparte kleuren gebruik je. Harstikke mooi. Ik vind al die cirkels een ware uitdaging. En het doet me eraan herinneren dat ik toch ook eens zo'n handige molton in mijn quiltkamer moet ophangen om alle in gang zijnde projecten op te spelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Max really knows how to get your attention. Love your camelot blocks. You are close to finishing them and they are beautiful.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke quilt heb je gemaakt, de camelot is mooi met die stofjes bijzonder.

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie auilt is dit geworden en wat zijn je camelotblokken mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi hoor je Camelotblokken. En die randstoffen zijn ook om te smullen.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!