maandag 6 augustus 2012

Weer eentje op mijn lijstje...

Herkennen jullie dat, dat je soms te moe bent om te quilten?Maar dan ben ik er vaak nog mee bezig, al is het op een andere manier.  Opgepast, opgepast zoeken in de boekenkast!


En zoals jullie zien, is die al aardig gevuld.  Eerst had ik er een lage Billy-kast voor maar de planken gingen doorwegen.  Vandaar dat nu de grootste en zwaarste boeken onderin staan.Het gevaar ervan is dat elk boek wel een quilt bevat die je wilt maken.  Dat verklaart de kast met mandjes want je zwicht toch af en toe.


Regelmatig weer het boek bij de hand nemen waar dat ene project in staat helpt soms om weer even vooruit te kunnen.  Maar naast quiltwinkels met mooie patronen en in boeken kom je soms ook heel verleidelijke blogs en sites tegen.

Daarnet ontdekte ik via Quilts in the Barn deze over The Chester County Criswell Quilt.  Een nieuw patroon.  Eerste blok is hier gratis te downloaden.  Verleidelijk.  Zal ik zwichten of niet?  Was nl. net bezig zelf een quilt te bedenken met veel appliquatiewerk.

Enfin, nog maar even concentreren op waar ik mee bezig ben; de Camelot (blok 7 is in de maak), de naaimachineprojecten en natuurlijk de Mid 19thCentury Star Quilt van Margaret Mew.

1 opmerking:

  1. Jaaaaa, wat een leuke quilt heb je gevonden! Maar eerst moet/mag ik van mezelf dingen afmaken.
    Groetjes,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!