zaterdag 20 juli 2013

Zomers quiltwerk

Dat gebeurt natuurlijk bij voorkeur buiten.  Vorige week was het steeds een beetje van net niet.  In het weekend zochten we vrienden op die in de Ardennen op een camping staan.  Dacht ik tussendoor wel weer een berg jojo's te kunnen maken, een klein meisje dacht daar anders over.   Geeft ook niet, dat is prima afleiding van de dagelijkse dingen en daardoor ontspan je nog meer.


Terug thuis was het behoorlijk warm en net op zo'n moment dat ik "volle bak" verder wilde met de bedloper voor mijn schoonbroer en schoonzus (zou toch leuk zijn als die volgende week op een familiefeestje af is?) merk ik dat ik een blaar krijg op m'n vingers van het quilten.  Maar toch maak ik vooruitgang.  Geniet maar even mee in de tuin.
Mooi he, zo alles in bloei?  De rozen zijn inmiddels uitgebloeid maar dan doet de bruidsluier weer zo goed z'n best.  De clematis doet het ook weer goed en de vlinderstruik komt nu ook op gang. 
Blokjes voor de meisjesquilt gaan altijd met een aantal tegelijk en zoals je ziet vermaken ze zich prima in de tuin.

Voor Jane heb ik de laatste tijd minder tijd gehad.  Geeft niet, Jane had met alle tentoonstellingen ook minder tijd om hierover te zeuren.  Bovendien komt er waarschijnlijk een dear jane clubje in de buurt (heb ik toch maar weer mooi geregeld).  Deze 3 zijn er sinds de laatste keer nog bijgekomen.


Zo waar zal ik nu eens mee verder gaan?

4 opmerkingen:

 1. Ardennen, dansende meisjes en lekker quilten in een mooie tuin. GENIETEN!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je quilt en de meisjes matchen goed met je tuin. Ik zit hier ook af en toe met een werkje in de tuin. Maar het werken met biaisband voor de glas-in-lood doe ik toch liever op tafel binnen. Dan blijft het strakker. Anders krijg ik het niet zo netjes op de een of andere manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt veel moois gemaakt. Leuk de dansende dametjes en wat een mooie DJ blokjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie tuin heb je! Al die dametjes in de bloemen staat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!