maandag 22 april 2013

Zo af en toe...

is het verstandig om even te stoppen met Dear Jane-blokjes.  Ik ervaar nu voor het eerst achteruitnaaien maar heb gemerkt dat het dan een andere keer weer beter gaat.
Dat was vooral het geval met dit blokje : Papa's Star.


Eerlijk gezegd zag ik er al tegen op voordat ik ermee begon.  Het is niet helemaal perfect geworden maar voorlopig doe ik het ermee.  Ik ging speuren in het boek van Brenda Mangis Papadakis en ik zag dat in sommige quilts er geen sterretje in de ster zat maar gewoon een stukje stof.
Voorlopig doop ik deze tot moeilijkste dear jane-blok en ik zie dat er voorlopig geen blokjes aankomen met zulke ieniemienie stukjes.En dit sterretje ging gewoon goed, lijkt me verdacht veel op de ohio-star waar ik vorig jaar geen zin meer in had en toen steeds mis ging.  Misschien moet ik toch maar weer eens daaraan beginnen.Pipi wilde graag deze showen.


Zoals je ziet is de eerste trip, die ik in het oranje maak ipv geel, al af en piept er al een blokje van de tweede trip tevoorschijn.

En als het nou niet lukt met de Dear Jane? Dan val ik terug op m'n jojo's en de afgelopen week op "The Girls".  Ik heb nu 25 meisjes aan elkaar gezet en over het verhaal dat daarbij ontstaat een volgende keer meer.6 opmerkingen:

 1. Prachtige blokken!!! De dametjes zijn erg leuk,..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie dat jij vanuit het midden werkt. Ik heb besloten om rij voor rij te werken. Ik Maak er toch een hele andere zetting van. Ik mag dus nog even oefenen met kleine stukjes. Ik heb al vaker gelezen dat het blokje Papa's star een leuke uitdaging is. voorlopig niet stoppen hoor de blokjes zijn te leuk om aan te werken, het volgende blokje is misschien wel weer een eitje. succes en ik blijf je volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, ik kan je nog wel een paar moeilijke DJ-blokjes aanwijzen. Maar dit is inderdaad een heel lastige.
  Je girls zijn ook erg leuk.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie DJ blokken heb je gemaakt en de eerste trip al klaar helemaal geweldig. De dames zien er ook erg mooi uit,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo,
  dit is raar ik heb 23 april al een reactie achter gelaten, maar 't is er niet.
  Nou, je bent heel goed bezig, de blokjes zien er mooi uit hoor!
  Bij mij is tot n toe 'papa's star 'ook de moeillijkste.

  doedoei Susi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je 'Papa's star' echt heel mooi met die donkere stof!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!