maandag 15 april 2013

20X10 =

200 jojo's!  Zoveel zitten er nu aan elkaar en dan krijg je dit :
(Een haas die lekker luiert na de Pasen)


De jojo-sprei want een sprei vind ik eigenlijk een betere benaming dan quilt voor deze moet zo'n 36 bij 44 rijen jojo's groot worden.  Ik heb dus nog wel even te gaan.  Er liggen alweer z'n 160 jojo's klaar om aan elkaar gezet te worden.

Buiten is het inmiddels wel lekker warm maar ik mis nog wat kleur in de tuin.  Komt vanzelf wel.  De sprei heet in het boek van Blackbird Designs fields in bloom en ik moet zeggen dat al die jojootjes aan elkaar echt aan een veldje bloesem doen denken.

Joris komt niet tegen m'n benen aan liggen als deze sprei over me heen ligt op de chaise longue.  Ach het is ook eigenlijk de bedoeling om er onder te liggen en niet erop.  Van de week had hij ook een gekke bui.  Hij moest gewoon even achter deze quilt kruipen maar tegen de tijd dat ik de camera had was hij alweer tevoorschijn gekomen.


4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige jojo's.Ik ben helemaal fan van de jojo's, maar nu zie ik al die jojo's bij jou aan elkaar genaaid, dan zit er toch ruimte tussen. Worden ze nog ergens opgenaaid, of blijven ze zo open??? Ik wil nl zelf ook iets met jojo's gaan doen in de toekomst. groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wilma,

   ze blijven zo open. Het leuke is dat je dan ook de ondergrond kan veranderen. Verder vind ik het idee dat zodra ze aan elkaar genaaid zijn het klaar is ook wel eens leuk.

   Verwijderen
 2. Leuk he al die yo-yo's. En veel succes met je DJ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Diana,
  Heb je net ontdekt via de blog van Supergoof (jij bent ook naar zo'n show-and-tell geweest ... super hé?!).
  Je hebt een leuke blog en ik heb je dan ook gelijk aan m'n blogroll toegevoegd.
  Zelf zou ik ook graag aan de Dear-Jane beginnen ... alleen nog wat meer moed verzamelen! ;-)
  Groetjes,
  Ann

  P.S.: Leuke Jo-Jo quilt trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!