woensdag 20 juli 2011

Over vlinders en meer...

Deze foto komt uit onze tuin.  De vlinderstruik staat weer in bloei en dat is bij mooi weer goed te merken. 


Maar met mooier weer (dan we afgelopen maandag hadden) had ik deze foto ook hier kunnen maken.  Mijn lief en ik waren uitgenodigd om te komen eten en we kregen vooraf een rondleiding door de tuin. 

(Deze foto's heb ik even geleend van hun site, ik heb zelf die avond geen foto's gemaakt).
Wat nog ontbreekt zijn foto's van het kippenhok.  Er was een jonge kip met vliegneiging en er zijn een paar bejaarde kippen die gewoon mogen blijven ook al leggen ze geen eieren meer.

Leuk was ook dat eigenaresse Neeltje ook bezig is met quilten.  Zij doet mee aan de Hanna Wallis BOM van quiltwinkel De Parel uit Groede.  Ook ik had wat meegenomen van waar ik mee bezig ben.

In tegenstelling tot mijzelf maakt zij haar quilt op de machine.  En met allerlei boeken die ik heb over jelly roll en andere snelle quilts overweeg ik om ook een machine aan te schaffen.  Ik weet nu al dat ik heel veel met de hand zal blijven doen, maar voor sommige dingen zoals een tas is het toch handig om het op de naaimachine te doen en iets wat vlugger klaar te hebben.  Hebben jullie nog tips voor me waar ik op kan / moet letten bij het aanschaffen van een naaimachine waarmee je ook kunt quilten?  Ik hoor ze graag!

Mocht je zin gekregen hebben om ook eens naar de Vlinderhof te gaan dan is dit het adres : http://www.devlinderhof.com/ en zie je hieronder meer informatie.

ps Vanaf Ede is het niet zo ver naar Brugge (2 quiltwinkels), Eeklo (1 quiltwinkel), Knokke-Heist (1 quiltwinkel), Groede (1 quiltwinkel).  Jullie merken al hoe ik vakanties plan ;)

3 opmerkingen:

 1. hihi... fijne vakantie!!! Laat je niet teveel in je tas vallen??
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wil je me het adres geven van de quiltwinkel in knokke heist. Online kan ik m niet vinden.
  Groet. Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wil je me het adres geven van de quiltwinkel in knokke heist. Online kan ik m niet vinden.
  Groet. Miriam

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!