maandag 4 oktober 2010

Trek in herfst

's Morgens op de fiets kan ik echt genieten van al die mooie kleuren om me heen; het morgenrood dat een mooie roze schijn werpt op bomen in herfsttinten.


Nog even verder met Elsje Fiderelsje; alleen de rand moet nog gequilt worden en dan nog een label en een bies. De verjaardag wordt de 24ste gevierd dus dan wil ik Elsje helemaal af en gewassen hebben. Ik merk dat ik door de tijdsdruk - die ik weliswaar mezelf heb opgelegd - er af en toe een beetje zenuwachtig van word. De rand wordt dan ook een stuk eenvoudiger gehouden.


Vorige week kreeg ik weinig uit handen, het was dan ook een drukke week. Maar als er dan niet veel uit je handen komt, komt er soms nog veel in je hoofd. Naar aanleiding van haar blog heb ik het boek Small blocks stunning quilts besteld en ik kreeg meteen 'trek' om er een uit te maken. Welke dat wordt? Dat verklap ik nog niet! Maar ik zal jullie al wat laten zien van wat ik geknipt heb. Dat is een hele onderneming, deze quilt wordt een meerjarenproject en ik heb besloten om er weer mooie herfsttinten voor te gebruiken.
Zo'n etagere vond ik altijd al een leuk ding en het tafelkleed heeft gewoon een mooie pompoenkleur (Dille & Kamille is een van mijn favoriete woonwinkels) en zeg nu zelf : dit is beter dan snoep!

Op de achtergrond zien jullie een glimps van de kast met quiltboeken (een lage Billy die het gewicht nog maar net aankan) die uit z'n voegen groeit.

Zo en dan nu nog even verder met Elsje!

2 opmerkingen:

  1. hoi Diana ben heel benieuwd welke quilt je uitgekozen heb. je kast met boeken ziet er werkleijk gewedlig uit.

    christine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk boek en wat een leuke etagère, met geweldige lapjes! Veel succes met Elsje! Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!