woensdag 22 september 2010

Farmer's Wife update... hier gaat Joris van spinnen

Na het succes van het vorige logje wilde Joris graag nog eens voor fotomodel spelen. Hier gaat hij van spinnen! Mijn blokjes blijven veilig: " in dit soort geval ga ik er niet op trappelen." (inderdaad : als het personeel dat niet wil, moet ze maar zorgen dat ik er gewoon niet bij kan komen).
Omdat Elsje best veel aandacht vraagt, ben ik van het weekend pas begonnen aan de blokken. Er zijn er nog 5 afgekomen, broken dishes is nu halfaf en zal volgende keer geshowd worden.

Nr. 3 Basket. Het mandje zat al lang in elkaar maar nu heeft het eindelijk een hengsel. En als je het dan hebt gedaan, merk je dat het toch best snel gaat.


Nr. 99 WCTU, Iemand een idee waar deze afkorting op slaat?
Nr. 44 Gentleman's Fancy.

Nr. 105 Wild Goose Chase. Een aantal gansjes zijn neergestreken op het land, de anderen vliegen voorbij in de lucht. En wat echt grappig is : terwijl ik bezig was vlogen er heel wat ganzen over!

Nr. 111 Wrench.

Veel quiltplezier iedereen! Ik ga snel nog eens bij de rest kijken...

8 opmerkingen:

 1. Zit ondertussen dat ik mijn blog aan het schrijven ben even bij jou te neuzen.. Wat een lieve blokje en mooie kleuren, maar ik weet niet wat ik nu leuker vind de blokjes of de kat :-)

  Dairoosy

  www.dairoosy.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi blokken weer van de farmer's wife. Zelfs VIJF stuks! Knap hoor, als je pas dit weekend begonnen bent. Vind je het ook zo'n leuke quilt om te maken?
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie boerenwijfjes.... Het boek ligt hier klaar maar er ligt nog zoveel te wachten,.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt hard gewerkt. Het zijn mooie blokken geworden. En wat een fotomodel!!
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt flink doorgeprikt, mooie blokken en lief fotomodel!

  Fijne avond, groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie blokken en wat is die kat toch een schat dat hij er zo rustig bij blijft liggen!Succes met de volgende ! groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eigenlijk zit ik meer naar Joris te kijken dan naar je blokken. Hij lijkt erg op 1 van mijn katten (qua uiterlijk en gedrag). Maar ik heb nog even teruggekeken en vooral die WTCU vind ik erg mooi.
  groetjes Franny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat heb jij een leuk fotomodel! leuke blokken!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!