woensdag 14 juli 2010

Komen jullie ook van mijn bloempjes proeven?

Dit weekend begon de vlinderstruik (buddeleia) weer te bloeien en meteen was het er een drukte van jewelste. Naast de bijen waren er ook vlinders druk in de weer.
Maar helaas... ze trapten er niet in. Het zou ook teveel werk worden als ook al die patchwork en quiltbloemen bestoven moeten worden!

Hieronder mijn schema van de Elsje Fiederelsje. De stofjes zijn bij benadering maar het geeft wel een goed idee. Nog een strook met stookjes te gaan en de tweede strook met bloemen is bijna klaar.
Hoewel die bijen en vlinders er geen moeite mee hebben om te werken in dit warme weer, ik merk dat mijn vingers vaak te zweterig worden om goed te kunnen naaien.

En als je minder kunt naaien, dan ga je weer andere dingen doen. Lapjes wassen van French General stofjes bijvoorbeeld en bladeren en lezen in de vele boeken. Ik ben van plan om met die lapjes de summer stars van blackbird designs te gaan maken. Via EQ6 krijg je dan ongeveer zoiets. Het applicatiegedeelte heb ik hier niet getekend. Ik kan niet wachten om te beginnen maar eerst moet flowering stars nog afgemaakt worden.
Nog even en dan is het 23 juli en begint 's middags de zomervakantie, dan kan de creativiteit weer volop kans krijgen. (Wat natuurlijk niet wil zeggen dat er nu niets gebeurt.)

2 opmerkingen:

 1. Hallo Diana,

  Leuk dat je mee doet met de FWQ update. Jij hebt al heel wat blokken gemaakt. Ben benieuwd wat je volgende week, de 22e, te tonen hebt!! Ik voeg je op mijn blog ook toe.
  Tot volgende week!
  Groetjes, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Diana, ik doe ook mee met de update vant boeren wijfie! Jij hebt al heel wat blokken gemaakt en ik zag nog wat leuks bij jou Elsje Fiederelse dat zongen ze vroeger voor mij (en dan werd ik boos, lol) ik ben benieuwd hoe ze gaat worden. fijne vakantie, groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!