maandag 3 november 2014

Stonefieldsverhaaltje 2

Altijd een leuk blok die Orange Peel.
De eerste is "een gewone" geworden. 


De tweede is er weer een met leuke stofjes.  Feeding the chicks stond er op het stofje, hoe toepasselijk en leuk (linksonder).  Sinds we kippen hebben, hebben we ook 1 merel dus aan hem zal ik denken bij het andere roze partje (rechtsboven).  Misschien zijn het er twee maar we zien er maar 1.  De merel heeft de sering als favoriete plek, erg gevaarlijk want Joris en Max liggen ook graag in die buurt maar het is al de hele zomer goed gegaan.   Ik was het 5de Dummie de Mummie boek aan het lezen van Tosca Menten, gewoon een superleuke reeks kinderboeken en hierin speelt de sterrenkunde ook een rol (partje linksboven).  En tot slot ; ons mini-appelboompje had dit jaar 1 appeltje. 


De orange peel blokken heb ik gemaakt met freezerpaper onderop.  Dan kan ik goed de puntjes in het midden regelen.  Maar de Pomegranate blokken zijn op de needelturnmanier van Susan Smith gegaan.  Door de blokjes van Jane in Wales die de quilt ook aan het maken is, zag ik dat je in het midden heel leuk een plaatje kunt gebruiken.  Dus rara wat ik ging doen...
Een lief geel kuikentje siert het midden van het eerste blok (stofje lang geleden gekocht en eigenlijk al weer half vergeten)


En even spelen met de mal van de orange peel en he : deze past ook.  Dus is het ijsje ook op een blok terecht gekomen.Wat fijn om nu het spelen met die "grappige lapjes" ontdekt te hebben en een heerlijk patroon te hebben waarin dit zo leuk uitpakt.


3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie blokjes en wat een schattige pinquin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He leuk je bezoekje. Natuurlijk direct je blog bewandeld! En red home in twee maanden pardon? Wauw en wat is tie leuk he. En je stonefield ook zo geinig om te bestuderen wat jij erin verwertkt hebt. Nou ik ga je volgen:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!