maandag 28 juli 2014

Korte update

Er is weer een hoop gebeurd maar daardoor heb ik weinig geschreven.  De keuken is zo goed als af, de eetkamer ook en de kleine kuikens groeien in de buitenlucht heel snel naar grote kuikens.

Ook de moestuin brengt verandering.  Ik mag nu recepten gaan verzinnen met m'n eigen groenten in de hoofdrol.  Verder ben ik nu fan van het blad de Tuin op Tafel en put daar inspiratie uit voor wat ik allemaal wil gaan planten.

Verder ben ik tijdelijk de verzorger van 3 extra katten en ben ik op m'n werk naast mezelf ook de functies van collega's die op vakantie zijn.  Allemaal heel leuk maar daardoor had ik even minder behoefte aan bloggen.  Dus kan ik nog heel wat laten zien.

De top van de Rise and Shine is al even klaar.  Lijkt me prachtig om op het strand te fotograferen op een iets bewolkte en rustige dag.  Nu nog een achterkant regelen en geschikt weer en het quilten kan beginnen.


De Souvenirs jellyrol-quilt is af.  Het quilten is gebeurd op wat koudere avonden.


En deze mini-tafelloper uit de Simply Vintage nummer 10 heb ik in 2 middagen al zover dat hij bijna af is.  Met een beetje hulp van de naaimachine voor het patchen maar het quilten is met de hand gebeurd al had ik dat misschien toch ook wel op de naaimachine gekund.  Ik merk dat grote quilts quilten in een ring een stuk makkelijker gaat dat zoiets kleins.  Maar iets wat leuk is en snel af is ook wel leuk voor de verandering.


O ja, het ziet er iets anders uit dan op de foto in de Simply Vintage.  Dat komt omdat het patroon voor de wortels iets afwijkt in het tijdschrift.  Ik heb dat niet verder aangepast.  Zie ook hier : over anderen die zich daarover verwonderen.


Zo dat was het voor nu, binnenkort weer meer met :  vooruitgang met de Life is Beautiful en een nieuw project en een bezoekje aan Menen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!