donderdag 26 september 2013

Even nagenieten van... Liepvre (deel 1)

Ongemerkt heb ik heeeeeeel veel foto's gemaakt.  De afgelopen week was nog druk ook maar tussendoor vond ik wel een momentje om te bedenken hoe ik het zou gaan indelen.  Ik neem jullie gewoon mee naar Liepvre om te beginnen en ga dan de dorpjes af.  Niet chronologisch want doordat ik alle tijd had ging ik een beetje zigzag (was het ergens druk dan kom je gewoon eind van de middag terug) langs alle locaties.

We beginnen in de pastorie van Liepvre (nr. 17).  Daar mocht ik donderdag al 5 minuten voor het eigenlijke festival binnen en het was toen nog heerlijk rustig.  Daar hangen de quilts van de plaatselijke quiltvereniging.  Dat zijn vooral leuke quilts die meer m'n eigen niveau hebben.


Deze quilts zijn van Jeannine Tugler die op dat moment ook aanwezig was.  Ze vindt het leuk om haar eigen creaties te maken en gebruikt daarvoor elementen uit allerlei patronen.

Deze tas vond ik ook erg leuk maar er hing helaas geen kaartje bij.

Deze quilt is van Monique Nombret en heet Visite dans le village.

Home van Fione Schulz met van die grappige huisjes.

En erg leuk om daar te zien vond ik deze quiltjes gemaakt door kinderen.  Ze hebben in de zomervakantie een week lang van 9-11 u gewerkt aan een quiltje onder begeleiding van leden van het quiltersgilde.  De meeste waren tussen de 9 en 12 jaar oud en ik vind de dieren op de quiltjes echt iets hebben.  Ze stralen karakter uit.

Dit is het eerste deel.  De problemen met het plaatsen van de foto's had ik nog steeds maar ik kwam opeens op het idee om in plaats van Firefox weer 'ns Explorer te gebruiken als browser en nu lukt het me wel.  Dus komen er weer meer berichtjes aan, nog even de foto's terug overzetten op de pc want dinsdag hield de externe harde schijf het voor gezien.

 

1 opmerking:

  1. Oh, wat zal dat gezellig zijn geweest, leuk dat je de foto's met ons deelt

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!