maandag 25 februari 2013

3 aan elkaar

Gelukt!  Er zitten al drie blokken aan elkaar en het lukt me ook om mooi uit te komen met de blaadjes die doorlopen over een volgend blok.


Zo wordt het een beetje lente hier in huis.  Dat kunnen we best gebruiken.  Maar onze minitree werkt ook mee.  Deze bestelden we rond de Kerst bij www.minitree.nl.  Een klein zelfbestuivend appelboompje.  Maar na de Kerst (deze speelde dit jaar voor Kerstboom) was het zulk vies en koud weer dat mijn lief en ik het een beetje zielig vonden.  Nu hebben we al dit resultaat :

(De bedoeling is dat het boompje gewoon naar buiten gaat als het weer wat warmer is)

Gisterochtend was ik nog even bij De Potterije in Lokeren.  Het leuke aan die quiltwinkel (met groenafdeling) is dat ze er voor ieder wat wils hebben; moderne stoffen (zoals Marmelade), Kaffe Fassett stoffen, french general stofjes, cival war stoffen van Barbara Brackman en meer.
Ik ben dolblij met dit Roodkapje stofje van Aneela Hoey!


Wat ik ermee ga doen?  Nog geen idee.


Wel een idee heb ik met andere stofjes die ik er gekocht heb.  Mijn lief grapte over 26 quilts voor boven de boekenkasten.  Daar hangt nu de Welsh Pinwheel Quilt en met Kerst een Kerstquilt.  De plek is de mooiste expositieplek in huis (daar heeft 'ie gelijk in) maar omdat het zo hoog is, heb je wel met specifieke eisen te maken.  Een quilt daar mag niet te gedetailleerd zijn ( zie je te weinig van), formaat groter dan 1 m maar kleiner dan 1.20m (minder keus dan je zou verwachten qua patronen)

2 opmerkingen:

  1. Wat veel moois laat je zien. Je hebt ook mooie stoffen gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat schattig dat dat miniboompje binnen tot bloei is gekomen, hopelijk duurt het niet lang voordat het naar buiten mag. Schitterende stofjes heb je weer gescored

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!