maandag 14 januari 2013

Turbo


Het gaat opeens nog sneller met de Some of my favorite blocks.  Extra stof besteld (bij de Gelrebloem en De QuiltSter) die ook van Joanna Figueroa is zodat ik goed door kan werken.
Door de keuze voor Fig Tree stofjes wordt het een heel zomers geheel.  Dit maakt de quilt weer heel anders dan de andere.


Dit weekend is het me gelukt om de benodigde stoffen te wassen en de sashings en cornerstones te knippen en het geheel in elkaar te zetten.  't Gaat allemaal zo razendsnel als ik het vergelijk met bijv. de Farmer's Wife.  Daar moet ik nog heel wat sashings van knippen en naaien.  Maar daarvoor werk ik met de hand ipv met de naaimachine
Wel is het zo dat als je stof via internet bestelt, je pas echt het resultaat kan bepalen als je de stof in huis hebt.  Ik ben blij dat het grijs wat ik al een tijdje als keuze in m'n hoofd had gelukkig meevalt.  Maar gelukkig hangt deze quilt op de quiltwall en dat geeft altijd een extra stimulans.  Zolang je maar de benodigde stoffen in huis hebt en verder kan.

P.S. Hier sneeuwt het!

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!