zondag 19 december 2010

Een nieuw speldenkussen (voor Joris?)

De afgelopen tijd is een drukke tijd geweest. Naast de gewone decemberdrukte op school (wat een gedoe met die babypiet!) , is er ook de decemberdrukte in de boekwinkel van mijn lief. Dan help je uiteraard weer wat meer mee. Daarnaast kwam ook de broer van mijn lief helpen met klussen. We zijn nu bezig met de badkamer en het vooruitzicht dat die in het nieuwe jaar verder afgemaakt zal worden is heel prettig!

Maar hoewel dit allemaal extra werk met zich bracht, was het wel leuke drukte en vond ik toch tussendoor nog steeds tijd om wat te maken of wat te lezen in een quiltboek als ik voor het patchen en quilten te moe was. Een nadeel van die quiltboeken bekijken is dat ik het ene na het andere project op wil starten. Door al die drukte ben ik ook nogal onrustig en dat merk ik ook bij het patchen en quilten.
Ook het lezen van de diverse blogs was goed bij te houden, enkel dit blog up to date houden was net iets teveel van het goede en daarom lag dat even stil. Hoera, de vakantie is nu begonnen!

Ik wilde al een tijdje een nieuw speldenkussen en heb daarom de speldenkussenswap met interesse gevolgd. Maar deze vond ik in het boek "It's quilting cats and dogs" van Lynette Anderson (er is ook een Nederlandse versie kwam ik later achter). Joris is er nog niet mee op stap gegaan zoals bij het vorige kussen maar hij houdt de quiltgereedschappen toch nog steeds goed in de gaten!


De bovenste foto toont een speldenkussen in gevaar. Hieronder Joris en het nieuwe speldenkussen. Lijken ze zo niet een beetje op elkaar?!

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuk speldenkussen? Durf je het wel te gebruiken? Joris lijkt er inderdaad op.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, je hebt ook zo'n kat die alle quiltspullen kan gebruiken.
  Leuk speldenkussen.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!