donderdag 11 november 2010

herfst, herfst wat heb je te koop?

Dikke donkere wolken op een hoop
Alles in de stad gooi ik nat
Koop je van mij zo'n regenbad?

Dat regenbad hoefde ik niet eens te kopen, ik kreeg het deze week al 3 keer cadeau. Tussen de druppels door fietsen is nog behoorlijk moeilijk (iemand een idee waar ik een cursus hiervoor kan volgen?). Gelukkig was het wel steeds op de terugweg.
En wat het ook minder erg maakt is dat je daarna met droge kleren op de bank lekker nog wat kunt maken. Je moet dan toch eerst even bijkomen.

Het resultaat is dat er weer een aantal blokken van 'The Graceful Garden' af zijn.

The Flagstone (blok 9), echt heel leuk om te bedenkenEen tweede hortensia blok (blok 2)


Twee keer het blok The Whirlygig (blok 4)En als laatste The Iris (blok 10)Terwijl ik eerst dacht dat het een eeuwigheid zou gaan duren voordat ik deze af heb, ben ik daar in de loop van de weken heel anders over gaan denken. Vooral het gepuzzel met de lapjes is erg leuk en volgens mij ben ik gewoon in appliqueerstemming. Het gevaar is alleen dat The Farmer's Wife er even bij inschiet. Vanavond misschien maar proberen om daar alvast 1 blokje van te maken want er ligt weer een drukke week in het verschiet.

Diana

4 opmerkingen:

 1. Wow, dit is echt mooi.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend project ben je aan begonnen! Heb net even zitten kijken naar het boek en ben er weg van, denk dat ik dat ga aanschaffen voor ooit! Maar moet van mijzelf eerst weer een affo hebben voor ik aan iets anders mag beginnen! Vind jouw blokken schitterend om te zien, vooral die prachtige appliquaties! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh al weer zo'n mooi projekt, succes ermee! Trouwens tussen de sneeuwvlokken doorfietsen is ook geen doen (lol)

  fff op je vraagje op mijn blog; die labels heb ik ooit eens ergens op een beurs gekocht! Er zijn vast stempels van maar waar?

  fijne avond, groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!