woensdag 6 mei 2015

Heerlijke dagen

De laatste dagen ben ik in de tuin te vinden.  Als het mooi weer is, gewoon buiten, op visite bij de kippen en in de kas.
Als het minder weer is, in mijn quiltkamer, kraamkamer voor de plantjes en plek van mijn Autie Green's Garden in wording.  Eergisteren is mijn tweede "quiltwall" opgehangen - heerlijk want zo kan de Stonefields ook weer in beeld komen.

Vorige week had ik twee heerlijke dagen in Zwijndrecht bij Aztec-Rose Crea & hobby.  Twee dagen les van Irene Blanck.  Behalve les was er ook een trunkshow, wonnen sommigen nog een stofpakketje van Miz Kelly, werden onze boeken gesigneerd,  was er tijd om te winkelen en werden we in de watten gelegd door Karen, Henk & Annette.


Dit was onze "goody-bag", gevuld met het patroon en een stoffenpakket. Garen mochten we kiezen en we mochten een speciale naald proberen.Wat ik ook heel leuk vond was het ontmoeten van de andere quilters en het gezicht te zien achter sommige blogs.  Een uitgebreider verslag is te lezen bij Me & my needle (aka Miss A), Huize Krul quilts en Quilting Mathilda.

Ik heb genoten en ik hoop ook dat ze volgend jaar weer terugkomt. Mocht je geïnteresseerd zijn in het patroon van Auntie Greens Garden (versie van Irene Blanck), dan kan dat hier.  Dit patroon staat niet in het nieuwe boek (hetzelfde gaat op voor Message in a Bottle).

O en wat ik nog even kwijt moet is dat Irene elke dag een paar uur bezig is met quilten en de top van Auntie Green bij haar schrikbarend snel af was (ik meen me te herinneren 2 maanden).

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!