dinsdag 10 december 2013

In een Dear Jane stemming

 
Zo daar gaat 'ie weer.  De laatste tijd wel veel blogjes gelezen en blokjes gemaakt maar weinig geschreven.  Het gaat nog steeds goed met de "Life is beautiful" er zijn weer een paar stitcheries gemaakt en 6 bloemen zijn geappliqueerd deze maand.


En dan opeens gaat het weer in volle vaart vooruit met de Dear Jane.  Ging het in de zomervakantie en vlak daarna steeds net mis, nu gaat het steeds goed en heb ik er echt lol in.  Ik houd me niet meer zo strak aan eerst de ene trip af en dan pas de volgende.  Dat is wel zoals ik ze uitgeprint en voorbereid heb maar ik ben ook aan mijn "roze" trip begonnen terwijl er nu nog steeds eentje van de gele niet af is (daar hoop ik van de week verandering in te brengen) maar het stoort me niet.

Zo leuk dat dit stofje nu ook in m'n Jane zit (zit ook in The Graceful Garden, The girls, de jojo's en de Life is beautiful), als je steeds een klein stukje gebruikt kom je een heel end met zo'n fat quartertje.


En deze stofjes zijn weer zo leuk omdat een drietal ervan uit een fat eight bundel komen met reproductiestofjes van de originele Dear Jane en gekocht op een vakantie in Parijs.  Al dat soort leuke ervaringen komen weer boven met zulke lapjes...


Afgelopen weekend maar eens alle affe blokjes op de muur geplakt en ik was blij verrast.  Het lijkt al veel meer dan ik dacht en opeens komt het ene na het andere blokje tevoorschijn.  Gewoon verslavend.

Zo tussendoor is het ook heerlijk om 's avonds wat steekjes te zetten aan de Souvenirs quilt.  In het centrum heb ik echoquilten uitgeprobeerd en in de log cabin banen eromheen is al een raster gequilt.  Daar gaan nog een soort zigzags overheen om een nog leuker patroon te maken.Zo nu maar eens de kerstquilts tevoorschijn halen.  Want de kerststemming die heb ik nog niet maar da's niet erg : een Dear Jane stemming is een stuk praktischer! 

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!