zaterdag 21 juli 2012

Tijd voor Camelot

Op de een of andere manier is het nu weer tijd voor de Camelot.  Het laatste blok  (nr 10) kwam binnen en ik ben begonnen aan blok 10.  Best pittig, maar ja, anders had ik met een hele hoop andere blokken gehad om te oefenen.
De stofjes die me toegestuurd waren vind ik erg leuk maar toch kon ik het niet laten om er wat aan te veranderen.  Het stofje in het midden is vervangen door een heel leuke donkerbruine met witte dots met een rose randje.  Omdat er een aantal quilsters zijn die het pas de eerste van de maand posten, laat ik nog niet het hele blok zien maar enkel mijn veranderde middenstuk.En dan straalt zo'n rond blokje je tegemoet en ga je langzaamaan de stofjes per blokje wassen (ik doe water en wat azijn / wasmiddel in diepvriesbakjes, net zo handig met die kleine formaat stofjes) en tussen de middag teken ik de malletjes voor de blokjes.
Blok 9 is nu ook klaar.  Janine schreef over het achtergrondstofje dat ze het een beetje licht vond en dat je het antiek kunt maken.  Ik vond het een heel leuk stofje maar koos als achtergrondje een ander stofje uit mijn voorraad. Drie Camelotblokken zijn nu klaar, nu zien vol te houden.  Maar ik heb de smaak te pakken - moeilijk of niet - en vermoed dat ik nu achter elkaar door ga werken.  Totdat ik weer moet wachten tot er meer wordt opgestuurd...


P.S. Dit mocht even.  Ze waren de laatste dagen in paniek en ongedurig doordat er visite is geweest met lieve honden die katten gewend zijn.  Maar Joris en Max zijn nog geen honden gewend en moeten er niet aan denken dat zo'n beest langer in huis is dan nodig.  Ze springen spontaan bovenop kasten.  Op een of andere manier vind ik het niet zo erg als het gebeurt met de quilt gemaakt op de naaimachine.

1 opmerking:

  1. Mooie camelotblokken heb je gemaakt de stof,euze vind ik ook erg mooi en ach die arme katten, als je geen honden gewend bent is dat zeker schrikken voor ze.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!