maandag 2 januari 2012

Een quilterig jaar

Ik wens iedereen een quilterig jaar en verder een goede gezondheid en genoeg vrije tijd. 
Mijn jaar is gisteren door de regen nogal quilterig begonnen.  Een heel eind opgeschoten met de randen van de Appleberries van Sue Daley want nu het nieuwe jaar begonnen is, ga ik ook weer aan nieuwe projecten beginnen.

Tijdens het reizen naar familie ben ik in de trein al bezig geweest met de voorbereiding van de applecores maar zeg nu zelf, een grote quilt meeslepen in de trein om te quilten werkt nu eenmaal niet.

Terugkijkend op vorig kalenderjaar merk ik dat het voornemen om me te richten op de UFO's wel effect heeft gehad.  Er is een hoop klaargekomen en ik heb me goed kunnen bezinnen op wat ik dit jaar wil gaan maken.

Ook de laatste dagen ben ik er nog druk mee geweest. Op 31 december om 17:30u zat de rand eindelijk om de Fig Tree Manor heen.  Dus is het een affo!  Nu alleen het label nog.

En wat kwam er dan nog meer af in 2011? 

Afgemaakt rondom kerst : een krans naar pakket van Atelier Bep

Chicken and sunflower wallhanging naar patroon van Bonnie Sullivan

Stars in bloom naar patroon van Blackbird designs

Welsh pinwheel quilt

Kerstwensen quilt

Trip around the world poppenquilt (poppenbedje ook een favoriete plek van de katten)

Felix the caddy (weggegeven)A meowy Christmas
 Wat goed is dat terugkijken toch, ik had geen idee dat het al zoveel was!  Voor de komende tijd heb ik een nieuwe uitdaging voor mezelf : de naaimachine!  Maar meer daarover een volgende keer.

2 opmerkingen:

  1. Je hebt zeker veel gemaakt en allemaal even mooi. De applecores vind ik ook prachtig en staan op mijn lijstje voor ooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou je bent goed bezig, en enorm veel afgemaakt. Dat lukt mij nooit allemaal. Maakt ook verder niet uit. Ik wens jou ook een heel quilterig jaar! Geniet ervan, en ik kom zeker bij je kijken op je blog.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!