vrijdag 18 februari 2011

Hoera! Hij is aangekomen

Rondom de jaarwisseling las is op de site van de gumtree designers een oproep om voor de quilters die last gehad hebben van orkaan Yasi of de overstromingen een new beginnings quilt kit te maken.

Een paar jaar geleden is op het einde van mijn vakantie mijn rugzak gestolen met daarin al mijn quiltspullen en een top waarvan de patchworkbovenkant af was. Ook mijn laptop en andere spullen zijn gestolen maar die top en mijn schaar, naalden, speldenkussen etc. was voor mij toch het ergste. Met die spullen had ik mijn eerste quilt gemaakt en daar kan een dief helemaal niks mee. Waarschijnlijk is dat op een vuilnisbelt beland.
Vandaar dat ik het een geweldig idee vind!

Ik wilde graag iets maken wat een beetje speciaal was (de porto kost al genoeg dus dan meteen maar iets leuks) dus ben ik gaan kijken wat een sewing caddy inhield en daarna gaan tekenen. Na een weekend hard doorwerken was Felix the caddy klaar, mijn eerste affo van 2011. Ik schreef er hier al eerder over.


Vandaag las ik hier dat hij aangekomen is en dus binnenkort verstuurd zal worden. Wat kan je van zoiets blij worden!

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg!
  Maar erg jammer dat toen je quilttop gestolen is. Dit vind ik dan een heel mooi gebaar.

  Fijn week/end , Susi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat erg, dat je eerste quilttop gestolen is, en de rest natuurlijk! En wat mooi, dat je nu iets voor een quiltster die alles kwijt is geraakt zoiets moois gemaakt hebt. Ik kan me voorstelen, dat zoiets blij maakt.
  Je Kerstwensquilt is prachtig, wat een leuk patroon is dat!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat rot is dat toch als mensen dingen van je stelen en ja dan komt de herinnering natuurlijk naar boven als je een beginnerscaddy maakt en wat voor een!! Ik vind die kat geweldig en die muis is ook om te stelen (sorry voor de uitdrukking!), ik denk dat je iemand daar heel blij mee hebt gemaakt! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!