donderdag 12 januari 2012

Geregistreerd!

Sinds gisteren ben ik geregistreerd partner van mijn lief!  Trouwen doen we nog een keer maar dit was gewoon handig.Met moeite de juiste jurk gevonden.  Mijn lief kon de Schotse ruit herleiden tot de familie Mc Neill van het eiland Barrai (Hebriden) en was daar als Keltoloog erg mee in zijn nopjes.  Ik behoor - voor zover ik weet dan- niet tot de familie Mc Neill dus is het nog maar de vraag of ik die Tartan mag dragen.

't Bracht in elk geval wel weer de wens boven om een quilt te maken met heel veel (Schotse) ruitjes.  Een paar jaar geleden hebben we daar wat lapjes van gevonden in de quiltwinkel in Groningen en toen ontstond die wens bij mij.  Er is nog geen echt concreet idee uit voortgekomen maar dat moet gewoon nog even rijpen.

Ik wens  iedereen evenveel liefde en geluk toe als ik nu voel.

Diana

maandag 2 januari 2012

Een quilterig jaar

Ik wens iedereen een quilterig jaar en verder een goede gezondheid en genoeg vrije tijd. 
Mijn jaar is gisteren door de regen nogal quilterig begonnen.  Een heel eind opgeschoten met de randen van de Appleberries van Sue Daley want nu het nieuwe jaar begonnen is, ga ik ook weer aan nieuwe projecten beginnen.

Tijdens het reizen naar familie ben ik in de trein al bezig geweest met de voorbereiding van de applecores maar zeg nu zelf, een grote quilt meeslepen in de trein om te quilten werkt nu eenmaal niet.

Terugkijkend op vorig kalenderjaar merk ik dat het voornemen om me te richten op de UFO's wel effect heeft gehad.  Er is een hoop klaargekomen en ik heb me goed kunnen bezinnen op wat ik dit jaar wil gaan maken.

Ook de laatste dagen ben ik er nog druk mee geweest. Op 31 december om 17:30u zat de rand eindelijk om de Fig Tree Manor heen.  Dus is het een affo!  Nu alleen het label nog.

En wat kwam er dan nog meer af in 2011? 

Afgemaakt rondom kerst : een krans naar pakket van Atelier Bep

Chicken and sunflower wallhanging naar patroon van Bonnie Sullivan

Stars in bloom naar patroon van Blackbird designs

Welsh pinwheel quilt

Kerstwensen quilt

Trip around the world poppenquilt (poppenbedje ook een favoriete plek van de katten)

Felix the caddy (weggegeven)A meowy Christmas
 Wat goed is dat terugkijken toch, ik had geen idee dat het al zoveel was!  Voor de komende tijd heb ik een nieuwe uitdaging voor mezelf : de naaimachine!  Maar meer daarover een volgende keer.